Alltid ett leende efter gymmet




Julklappar

 
 
Träningskläder från better body: länk eller finns på kentaur på Prästgatan 59 i Östersund.
Storlekar: 
Byxor: XS 
Linne: S
Långärmade: S-M   
 
Funkar även med andra märken.
 
Sport bh:ar: Länk Länk Länk Andra än dom som är länkad funkar också bra!
Storlek: S
 
Pt-pass
 
Träningsskor - Länk 
Storlek: 39 
 
En träningsväska som inte är allt för stor utan som rymmer kläder, skor och handduk. 
 
Boken muskelmat - Länk
 
Ipad
 
Pengar
 
Detta är väl min julklappslista. Att det mesta har med träning att göra är kanske inte så förvånande.
 
 

Ben och mage


Är nu redo för dagens två pass! Har laddat upp med lite energi och dubbla uppsättningar av aminsyror och proteinpulver. Ben och mage var det spm står på schemat. Kan försöka lägga upp hur passet såg ut sedan. Men lovar inga bilder eftersom jag tränar själv :(

Börja lägga ut övningar och tips


Inspiration 

Äntligen har appen börjat funka! Wiho! Nu kan jag äntligen börja blogga från telefonen och det betyder mer uppdateringar. Har fått önskemål om att jag ska ge tips om träning och kost här i bloggen och absolut kan jag försöka lägga ut tips på övningar osv. Ska göra så gott jag kan! 

Rutiner

 
Är det bara jag som väldigt lätt kan tappa rutiner? Två veckor nu har mina rutiner inte varit som dom brukar. Dels så kom Henke hem och då prioriterade jag att vara med honom istället för att jag skulle åka på gymmet, komma hem 20.00 på kvällen och lägga mig 21-22.00 lison.. Men vi tog oss iväg på ett pass tillsammans och ett pass när han åkte. Så tre eller fyra pass lyckades jag få till den veckan. Brukar oftast ligga runt 6 pass i veckan. Sedan denna veckan har jag inte varit riktigt kry utan gick hem från jobbet i tisdags och låg hemma i onsdags. Igår skulle jag åka på gymmet men åkte hem till mamma och pratade om bil istället. Sedan idag så skulle jag också på gymmet men soffan är så dragande. För två veckor sedan skulle jag aldrig satt mig i soffan. Så lätt att tappa rutinerna. Men imorgon blir det skärpning både med kosten och träningen!
 
Så imorgon ska jag köra både Ben och Mage! Så blir två pass. Åker och hälsar på mina syskon mellan passen, perfekt. Känns så tråkigt när jag bara kan köra tre muskelgrupper, så efter tre pass så har jag tränat allt jag kan :( 

Backattack


Motivationen kommer öka till max

 
Försöker detta med att blogga fortfarande, men sålänge inte blogg.se appen funkar så blir det lite glest eftersom jag sällan tar upp datorn. 
 
Vad har hänt sedan sist? Jo, har troligen fått problem med rotator kuffen i axeln. Så vilar överkroppen nu för att inte belasta axeln för mycket. Utan det jag kan köra nu är ben, mage och nedredelen av ryggen. Har dock inte kunnat träna heller eftersom jag har varit sjuk men imorgon så kommer jag göra ett jäkla benpass! Är riktigt pepp. Men hoppas att jag snart kan sätta igång och träna överkroppen också med väldigt lätta vikter till en början. 
 
Mer då? Jo, jag har haft besitkning idag och bilen gick inte igenom. Så nu ska skiten säljas och köpa en ny. Kommer vara en stressig månad då jag måste hinna sälja och köpa en ny bil inom en månad. Plus att alla julklappar och allt sånt ska köpas. Stressigt. Däremot så har jag bestämt mig för en rätt stor grej som kommer att motivera mig till 100 % inom träningen! Berättar mer om det senare. 

Julklappslista 1

 
Sitter och suktar efter mycket godingar ifrån better bodies. Så ifall det är någon snäll skäl där ute som vill ge mig detta i julklapp så, känn er älskade! Är så jobbigt att ju äldre man blir ju dyrare julklappar :( min julklappslista är faktiskt ganska lång i år, första gången jag vet vad jag vill ha. Men dyr.. Kommer upp mer senare! 
 
EN FET LÄNK: http://www.betterbodies.se
 
 

Never give up

Bildkälla
 

Grym träningsvecka

En bild från filmen som ligger uppe på instagram.
Hannahostman heter jag där för den som vill se.
 
Sitter för tillfället hemma i soffan och har precis ätit middag. Innan det var jag på gymmet tillsammans med min underbara vän Bea. Fick till ett riktigt grymt pass för ryggen där jag ökade i vikter och fick bra kontakt med musklerna. Tackar Bea för peppandet och för hjälpen de sista repsen som blev lite för tung. Dock alltid skönt att få pressa ut det sista! 
 
Vad har annars hänt i veckan då? Jo, tränat och sovit hos Bea. Fick till ett fruktansvärt bra pass för biceps och axlar. Brukar sällan få träningsvärk i biceps men usch vilken träningsvärk jag hade imorse. Grymt! Tackar även där Bea för peppandet. Ökade även där i vikter. Så roligt! Tackar han som hade mina vikter så jag var tvungen att ta tyngre än vad jag brukar, och att inse då att jag faktiskt orkade tyngre var lycka!
 
Skrev också ett träningschema förra helgen som jag strikt tänkte följa, hur det har gått kanske vi inte ens ska prata om. Har alltså inte gått så bra, haha. Men någon dag har jag lyckats träna som det stått iallafall. 

Reach the sky

-Tiitta upp och le, för du vet aldrig när du får en käftsmäll och hamnar på botten.

Att se framsteg är lycka

 
Blev som sagt en powerwalk imorse innan jobbet på lite mer än 4 kilometer. Skönt att ut och röra på sig från morgonen. Åkte även på gymmet efter jobbet och tränade börst och triceps. Gick väl sådär måste jag säga. Orkade inte lika mycket som jag gjorde förra gången men gjorde fler set istället så förhoppningsvis har jag träningsvärk imorgon ändå. 
 
Tycker att det är riktigt kul att jag börjar få lite former på armarna nu! Axlar och Armar har varit lite av min priogrupp nu ett tag. Det är så roligt att träna det! Förut hatade jag det, haha. Nu har jag min hatkärlek för ben istället som kommer att bli min priogrupp några veckor/månader framöver så får vi se om jag lyckas göra några framsteg där och kanske lyckas omvandla min hatkärlek till bara kärlek!
 

Rengsjö

 
 
Har haft en riktigt mysig ledighet i Bollnäs Hos familjen Järnkrok. Såklart var älsklingen med och det gjorde det hela så mycket bättre. Gick upp på berget höleklack och badat badtunna. Shoppat och fyllt år. Fick fina presenter. Bland annat så fick jag ett pt-pass av mamma som jag längtar så mycket till att utnyttja. Ska köpa 4 stycken tror jag. Sedan fick jag också middag och bio av min fina pojke. Hur mysigt ska inte det bli? Kommer bli underbart. 
Har blivit en massa onyttigheter dessa dagarna. Kosten har inte alls varit på topp. En massa godis och chips. Valde iallafall sallad istället för kebab de gånger jag kunde, haha ;) middagen har dock varit helt underbara, mycket gott!
 
Men var riktigt skönt att få infinna sig på gymmet ikväll kan jag tala om. Fick bra kontakt med ryggen och kände mig stark. De passen är riktigt roliga! Har också skrivit upp lite mål och gjort ett tränungschema för jag är helt värdelös på att komma ihåg vad jag tränat vilken dag. Så har gjort ett schema som jag ska försöka hålla så gott det går iallafall. 
 
Nu nu ska jag infinna mig i sängen och tagga för en promenad imorgonbitti! Tror jag kommer bli riktigt skönt faktiskt. Lite friskluft innan jobbet.