Rygg och Ben

 
Helt slut efter dagens pass, men det är väl så det ska vara va? Började med att köra rygg och efter det var jag helt slut. Men hade bestämt mig för att jag var tvungen att köra ben också så jag kämpade mig igenom ett pass för benen också. Var tur att jag hade med mig en celsius annars vette tusan om jag hade orkat igenom benen. Men är glad att det är avcheckat nu iallafall. Men har nog bestämt mig för att inte göra ben och rygg samtidigt då jag är väldigt duktig på att ta ut mig när jag kör rygg så jag inte har orken att köra ben som jag vill. 
 
Var alldeles skakis när jag kom hem så nu sitter jag med en matlåda och ska fylla på med lite energi! 
 

Kvällsfika och kosttillskott

Sitter för tillfället och läser om kosttillskott och äter kvarg med, fun light, banan och kiwi. Har bestämt mig för att jag ska börja läsa mer om kost och träning för att lära mig mer. så var och lånade tre böcker på biblioteket idag nämligen så sitter och läser nu. Lugn och vettig lördagskväll jämfört med de som är ute och festar ;) 

I love this game

Här är en bild på hur byxorna ser ut på. Invigde dom idag och gisses vad skön dom var! Ett lyckat köp enligt mig. 
 
Åkte som sagt in till stan och fixade lite ärenden jag hade där. Dock så glömde jag helt bort det jag faktiskt från första början åkte in för, nämligen att köpa en kupevärmare och motorvärmarsladd till bilen. Aja, det hinns väl med innan det är - 30 ute. Dock så gjorde jag lite annat småfix och köpte en filt och en klocka till lägenheten.
 
Men efter det så infann jag mig på gymmet. Blev verkligen inte som jag hade tänkt mig på något sätt alls, haha. Hade för det första tänkt att jag skulle köra minst tre muskelgrupper, blev bara två. Hade också tänkte att köra rygg, men det blev istället bröst och triceps. Men vet ni vad? Jag är glad att jag körde bröst för gud så roligt det var! Orkade idag med 3 hela sett utan att behöva ta av några vikter i en av maskinerna. Vilket jag behövt förut. Vilket betyder, jag blir starkare! Så nu är det forsätta kämpa och öka i vikter. Gud vad jag älskar detta. 
 

Snart ska musklerna få jobba

En bild från igårkväll när jag tände mina lampor 
Godmorgon! 
Ligger just nu i sängen och har sovit ganska bra inatt faktiskt. Brukar inte göra de när henke är borta nämligen. Men har blivit lite bättre i veckan iallafall. Ska snart ta och kliva upp och sätta på mig mina nya träningskläder. Efter frukosten åker jag nämligen in till stan och kör ett pass på gymmet, sedan åker jag på bibloteket och ser ifall jag hittar någon bok att låna, sen blir det gymmet igen! Eller om det blir ett långpass med fler muskelgrupper, det får jag se! Gymmet och fler muskelgrupper ska tränas iallafall. Men först frukost! 

Välj bort de onyttiga

Eftersom jag i en vecka nu fikat en massa söt så har sötsuget börjat komma tillbaka. Inte bra! Men ändå lyckades jag gå förbi godiset på Ica maxi och hålla mig ifrån att gå upp på macken som är ett stenkast bort. Tom kakorna på bordet står kvar. Istället plockade jag fram nötterna och gjorde en fruktsallad. Mycket nyttigare och mycket godare! Diciplinen finns och bara jag vill kan jag. snacka om att gymmet ropar efter mig! 

När träningssugen ökar till max

 
Efter jobbet idag så åkte jag in till stan och fikade med finaste Sandra! Blev väldigt intensivt men ack så trevligt. Efter det hade jag planerat att åka och träna. Men blev en ofrivillig vilodag till då min mage inte alls ville vara på min sida och gjorde väldigt ont. Tänkte att jag skulle trotsa magen och träna ändå, men beslutade att inte göra det. Åkte hem istället och gjorde torsk till middag, gud så gott det var! Synd bara att jag inte gjorde fler portioner.
 
Unnade mig dock ett nytt träningsställ idag, åh vad jag längtar till att få inviga det! Byxorna har jag suktat efter sedan jag såg dom på Alexandras blogg. Dom går åt som smör, men jag lyckades slita åt mig ett par. Gud så snygga jag tycker dom är. Har också letat en långärmad tröja som jag kan ha när jag tränar. Hittade denna för 99 riksdaler, så vore dum om jag inte slog till. 
 
Imorgon blir det en sväng till på stan, bland annat för att gå på bibloteket och låna böcker om kost. Sedan blir det nog dubbla träningspass för att ta igen lite förlorad träning i veckan. 
 
Love / Hannah
 

Sätt upp mål, de ger dig motivation

 
Vill hela tiden blogga men när jag inte kan blogga från telefonen så blir det inte lika lätt. Sitter inte så mycket vid datorn och därför blir det jobbigt att starta den bara för att blogga, haha. Latast.se. 
 
Men bilden ovan visar en del av mina framsteg inom träningen. Jag har kommit en bra bit på min resa. Jag älskar att kunna pricka av mål som jag har satt upp, att utmana mig själv. Men framför allt att tävla mot mig själv och sen inse att jag blir starkare.
 
Henke är också en person som jag gillar att tävla mot. För jag vet att jag nog aldrig kommer bli lika stark som honom (för han kommer också bli starkare). Men det är en riktig morot framför nästa att försöka slå honom i en övning. Om jag då inte ligger så långt efter i en övning så blir jag fruktansvärt motiverad. 
 
Något annat som kan ge en mycket motivation är som jag sa innan att pricka av mål. Jag har haft som mål väldigt länge att kunna göra en armhävning på tå. För tro det eller ej så har jag inte kunnat det tidigare. För jag har varit så fruktansvärt svag i min brösmuskler och axlar. Men förra veckan så fick jag för mig att testa om jag kunde, och jag klarade det. Leendet då var nog oslagbart. Så nu ska jag sätta upp nya mål att jobba mot! 
 
 

Ryggpass, check

 
 
Invigde mitt PWO idag, jisses vilket bra pass det blev! Orkade tunga vikter och var helt inne i min egna lilla bubbla. Så sjukt roligt! Kunde inte sluta le när jag åkte därifrån. Längtar redan sjukt mycket till morgondagens morgon pass. Blir nog benen som ska jobba då, wiho. Tränar från morgonen för jag har möte på jobbet till klockan 19.00, så då vore det skönt att bara kunna åka hem och packa tills på fredag då jag åker till min andra halva.