Det går, bara man skärper sig


Bilder talar för dig själv, min älskling


Off to work

Myser i min tjocktröja innan jag ska iväg på jobbet. 12.00-20.20 jobbar jag idag sen ska jag hem och mysa med min pojke!


En natt i mitt huvud

Det är när man är själv på nätterna som alla funderingar börja komma. Klockan är halv 12 och jag har väl egentligen aldrig varit en natt tjej. Jag är hellre vaken på dagarna. Men sedan studenten så har jag lyckats vänt på dygnet. När skolan slutade. Studentveckan kom och man var ute hela nätterna och sov på dagarna. Detta är någonting som kan vara skönt ett tag. Men när alla andra sover för att dom ska upp och jobba, då känner man sig ensam.

Jag vet att jag har det bra just nu. Jag har min familj närmare mig än vad den har varit på flera år. Men samtidigt så har jag också skilts från mina vänner som jag har varit med nästan varje dag under tre års tid. Det gör ont att inse att jag inte kommer att komma tillbaka till den tryggheten. Till mina vänner.

Jag ska nu kastas ut i arbetslivet. Till något okänt. Jag har jobb på ICA i Hammerdal vilket jag haft sedan jag var 16 år tror jag de var. Alltså är det min tredje sommar jag jobbar där. Det är tryggt att ha det. Men just nu känner jag att jag inte vill ha det tryggt. Jag vill ut och göra någonting annat. Jag vill göra någonting nytt. Jag vill ut och resa. Men samtidigt är det så mycket som håller mig kvar här. Framförallt är det Henke. Jag skulle aldrig klara av att lämna honom kvar här hemma och åka ut och resa, inte just nu. Vi ska ju ut och resa tillsammans inom en snar framtid, det kanske dämpar mitt ressug lite, hoppas jag.

Men sen då? Mitt liv som det är nu är bra. Men det är inte så bra som det kan bli. Det är fortfarande så mycket som jag vill, men som inte jag kan påverka. Som jag bara måste gå och vänta ut. T.ex. Henkes besked som skolan. Ska han lämna mig här i Östersund i två år? Ja, kanske. Samtidigt som det är extremt jobbigt så är jag glad. För att han vet vad han vill göra. Jag håller tummarna för att han ska komma in, för hans skull. Det är i dessa lägen man måste vara osjälvisk. Jag kan inte tvinga han stanna här för att jag tycker det är jobbigt att vara ifrån honom, eller hur? Så det gäller att tänka framåt istället. När han har utbildat sig. Vilket underbart liv vi skulle kunna få tillsammans. Det är så jag får tänka istället, och försöka bortse att det är så lång tid som det egentligen är.

Jag vet att jag skulle kunna skriva i timmar ifall jag fick, så jag tänker avbryta mig här och fortsätta drömma och hoppas.


Älskade Saknade Träning

Idag låg jag i solen och glassade. Kände mig allmänt lat och kände att fasen vad jag saknar träningen. Så jag kunde helt enkelt inte ligga kvar där och bara ligga. Utan jag trotsade min förkylning och tog ett benpass. Även om jag var tvungen att ge upp efter hälften så var jag nöjd med att jag presterat någonting iallafall. Så jag hoppas att min förkylning tycker samma sak som mig och inte blir värre. Då kommer jag helt seriöst börja gråta.

Fick lite träningssällskap med, tok bror!


Altanhäng

Har fått myst med min pojke lite nu på morgonen. Den enda stunden vi varit ledig tillsammans sedan studenten. Illa! Men just nu sitter jag på altanen med Momma och moffa med en förkylning som vägrar ge med sig. Tips någon som kan få bort min förkylning?


Super Mario

Spelkväll med två av mina favoritgrabbar. Chips och Super Mario, hur underbart? Träningsvärk i skrattmusklerna får jag iallafall!


Mot skolavslutning!


Min vackra syster!

Har fixat smink och håret på min vackra syster idag. Ikväll är hon på bal och imorgon går hon ut nian. Tiden går så fort!


I miss my crazy friend


Saknar min galna klass, och galna studentdagar


Nu är det igång

Nu är målningen på gång. Bort med det fula, in med det fräscha! Att bara måla om skåpen gör så stor skillnad. Dock så måste jag in och köpa mer färg imorgon, för det räckte inte riktigt till, hehe. Men imorgon hoppas jag på att vara klar i köket iallafall! Håller tummarna för det.

Nu ska jag mysa med min pojke!


Nu börjas det snart

Nu är färg inköpt och lite små grejer till lägenheten. Så imorgon sätter jag igång och målar i lägenheten. Får hjälp av min fina vän Bea! Ååh, så jag längtar. Men först ska jag skriva CV och peppa för ikväll! Som det ser ut nu ska jag testa springa iallafall. Är ju såååå tråkigt att gå ;)


Vårruset

Sedan jag slutade träna innan studenten har jag gått ner två kg. Vilket är väldigt mycket för min lilla kropp. Så nu blir det skärpning med mer mat och mer träning igen och gå upp dessa kilon + några till! Så första träningspasset blir vårruset som är ikväll. Ska försöka springa, men får se hur min hals funkar med det!


Sedan sist

Vad har hänt sedan sist? Jo, jag har tagit studenten, fått stipendium och haft världens bästa studentmottagning. Just nu lever jag i en trött liten drömbubbla. Jobbade idag men sen är jag ledig i en och en halv vecka innan jag börjar jobba igen. Vilket är ganska skönt eftersom jag har en lägenhet som ska målas om, möbleras och donas med. Så förhoppningsvis så är det färdigt målat i slutet av veckan så jag kan börja flytta in möbler och saker. Ååh, längtar tills det är klart och jag får bo in mig. Ska berätta mer om min student och om lägenheten när jag har en dator! Så tills vi hörs nästa gång, ha det så fint.