Biceps och Axlar, check

 
Ni får ursäkta att det är dålig kvalitet på bildera, men orkar inte släpa med mig systemkamera hela tiden.. Bättre än inga bilder alls, visst?
 
Var precis på gymmet och körde axlar och biceps. Biceps och rygg och just nu mina favoriter att träna. Har perioder då jag tycker olika muskelgrupper är roligare än träna än andra. Just nu är det Biceps och rygg som står högst upp! Axlar har alltid varit jobbigt att träna. Då min vänstra axel inte är riktigt som den ska. Är fruktansvärt svag i den och muskeln brukar ge upp så att armen bara faller typ. Men idag gick det faktiskt riktigt bra. Axeln hängde med under alla övningar och kunde även köra några tyngre vikter utan att muskeln gav upp. Så idag var det faktiskt roligt. Kommer förmodligen (förhoppningsvis) ha en rätt bra träningvärk imorgon då jag är rätt trött i axlarna nu och då sitter jag bara i soffan och skriver?! haha.
 
Linnet jag har på mig är förresten ett av de linnena jag köpte i veckan. Köpte ett lika dant fast i en annan färg. Gillar att ha färg på mina träningslinnen. Medan jag kör nästan bara svart och vitt till vardagen, haha. Lite roligt är det.

Klockan tickar, och tiden går

 
Biljetten är bokad inför nästa helg då jag äntligen ska få träffa min käraste igen. Tycker att tiden kan gå lite fortare nu och stanna upp till helgen istället. Får fylla upp min vecka med jobb och träning så kanske tiden går fortare. Eller ah, det är väl se de flesta veckorna ser ut. Jag klagar väl inte på det. Rik och vältränad. Eller hur var det?
 
Sa att jag skulle visa linnena jag köpte, men gör det imorgon istället. Då jag var iväg på gymmet och tränade ben när det var ljus ute, så blir inte så bra bilder ifall jag ska fota nu i mörkret.

Inspiration

 
Bildkälla

Onyttigt behöver inte alltid vara godast

 
Första bilden är ifrån igår kväll efter att jag kommit hem från gymmet. Kände att jag ville gotta till med någonting. Vad passar då inte bättre än grönsaker, frukt och dipp? Var fruktansvärt gott. Det bästa är också att jag slipper ha dåligt samvete för att jag sitter och trycker i mig en massa onyttigheter. Plus att det är mycket godare än godis också. (Jag äter godis och sånt också ifall jag är sugen på det, så har inte gett upp allting. Man måste få unna sig ibland. Men jag föredrar oftast det nyttigare före det onyttiga. Ville bara förtydliga de)
 
Andra bilden är ifrån min frukost nu på morgonen. Smoothien som jag lade ut receptet på tidigare, gröt med hallon och blåbär, och två ägg. Satt fint i magen. Känns som att detta kan bli en rätt bra dag faktiskt. Vaknade första gången vid halv 8 och kände att jag kanske var rätt pigg ändå, även om jag hade hoppats på att få sova längre. Men låg kvar och bara mös och då råkade jag somna om till halv 11, hihi. Fruktansvärt skönt! Första dagen på jag vet inte hur länge som jag inte har en massa måsten utan kan göra vad fan jag vill.  Men lär väl bli lite städning, åka på gymmet och mysa runt i myskläder!
 
Tänkte visa er linnena jag köpte sen.
 
 
 

Motivationen är på topp

 
Hej kära läsare!
Hoppas eran motivation är lika hög som min just nu. Var ju in till stan igår och köpte nya linnen. Kan visa er någon annan dag. Köpte också en matvåg för att jag ska kunna hålla koll på min kost lite bättre. Är så rädd för att jag äter för lite, vilket jag inte vill riskera! Även om mamma tycker att jag äter som en häst.
 
Efter att jag varit på stan så mötte jag upp Lisa på Kentaur så att hon skulle få mörda mina brösmuskler och triceps. Vilket resulterade i en väldigt skön träningsvärk idag! Precis som det ska vara. Var också väldigt pepp idag innan jag åkte på gymmet. Sprang runt och dunka musik och skutta runt. Blev sjukt pepp! Så väl på gymmet fick jag bra kontakt med mina ryggmuskler. Ett snabbt och effektivt pass!
 
Tänkte också tips om min frukostsmoothie som jag gjort nu ett par dagar. Supergod och proteinrik!
Den innehåller:
  • Kvarg
  • Banan
  • Blåbär
  • Lite mjölk
  • Jordgubbs proteinpulver
Mixa ihop och ät tillsammans med något annan mumsigt!
 

Att leva 30 mil ifrån den jag älskar

 
 
Jag längtar tillbaka. Eller jag längtar väl egentligen inte just till Marmaris då jag hellre skulle åka till en annan plats. Men jag längtar till kärlekensatmosfär. Det kändes nästan som att vara nykär när vi var där. Jag ville verkligen inte åka därifrån på grund av att då visste jag att jag skulle ha en vecka kvar med Henke hemma. Nu ska jag leva utan honom i två år. Självklart kommer jag aldrig vara utan honom helt, men det kommer vara en kamp varje dag. Det vet nog de flesta som tvingas att vara ifrån de som de älskar. När de aldrig riktigt vet när de ses nästa gång. Det är en daglig kamp.
 
Jag älskar dig, Henke.

Better Bodies

Linnet hittar du här och byxorna här.
 
Just nu önskar jag att jag vore gjord utav pengar. Fasen vad kläder från Better Bodies jag skulle beställa då. Älskar deras designer. De har så extremt snygga designer på sina kläder. Verkligen allt. Någon dag när jag känner att jag har några hundra över ska jag banne mig beställa ett par byxor därifrån. Vill också ha lite större ben innan jag beställer också. För de sitter så extremt snyggt på vältränade ben, ögongodis.
Kanske blir mitt nästa mål efter att jag har klarat mitt mål för att få skorna, vem vet.
 
Sitter för tillfället hos mamma och är på ganska dåligt humör faktiskt. Ska hålla mig vaken ett tag till sen ska jag gå och lägga mig eftersom jag har öppningen på dagis imorgon. Vilket betyder att 06.30 ska jag vara på plats. Förhoppningsvis är jag på bättre humör då också. Ska åka in till stan efter jobbet och shoppa upp min lön. På vaddå? Jo, träningskläder. Ska säga upp gymkortet på Sports Gym, och få träffa min finaste vän Bea.
 

Ett nytt mål, ny belöning

1. Länk 2. Länk 3. Länk 4. Länk 5. Länk
Och ett par andra godingar hittar ni här.
 
Satt och suktade efter dessa godingar när jag kom hem från jobbet och middag hos mamma. Tänkte att jag förtjänade att klicka hem ett par. Eller bara för att få göra mig riktigt glad för ett par dagar. Men fasen heller! Här ska sättas upp mål istället. När jag har uppnått detta målet ska ett par skor klickas hem. Då har jag min morot ett tag framöver. För har sedan jag köpte mitt första par free run skor, velat ha ett par till. Vill ni veta vad det bästa är? Att dessa är för halva priset. Hur underbart är inte det?
 
Ska ta och beställa ett par linnen istället. Det behövs mer och får vara motivationen till att komma till gymmet. Snygga kläder = motivationen att ta på sig dom är på topp!
 
 
 

Inspiration

 

En kamp mot att vara smal

 
 
 
 
Ska försöka komma igång med bloggen på riktigt nu.
 
Tänker börja med att peppa mig själv. Är glad att jag faktiskt börjar få lite resultat av min träning. För många kanske det inte ser ut som att jag har åstakommit speciellt stora förändringar eller att det är speciellt mycket muskler. Eftersom det är svårare att se vad en smal person åstakommer än ifall man går ner i vikt. Men för de som vet hur jag såg ut förut och följt mina förändringar vet att det är en väldigt stor förändring för mig. Även om det är långt kvar till att jag är nöjd så är det en bit på vägen. Att hela tiden boosta sig själv med positivt tänk och att se resultat får en att fortsätta kämpa. Det blir så mycket roligare även om det är minimala förändringar så är det en förändring. Man ska aldrig glömma att berömma sig själv.
 

Saknaden efter någon som är så långt bort

 
Önskar att jag varje dag kunde få se dig gå ner för perongen.
För det skulle betyda att du kommer hem till mig.