Nu kan jag ta studenten med bra samvete


Har försökt bloggat hela dagen men det har inte gått. Min telefon vill inte dela med sig utav det jag vill, men så är det helt enkelt. Lämnat in den sista uppgiften precis och nu lär det bara komma en massa små uppgifter de sista veckorna som är kvar. Hade också provet som jag skrev om igår, det gick nog bättre än vad jag hade väntat mig. Tur det. Nu ska jag försöka ta mig ut i det fina vädret och mörda lite ben tror jag, men först måste jag fixa till min telefon som jag fått från lagning. Lycka!
 

Plugg

Är riktigt less på att plugga nu. Har gjort det hela kvällarna hela veckan och har inte haft tid att träna. Tränade bara två gånger förra veckan med, detta är inte okej. Hoppas på att min huvudvärk försvinner snart så ska jag ta ett utepass för mina ben i det fina vädret.


Livet leker

 

 
En bild som summerar min dag såhär långt. Det är fint väder, jag är lycklig och inser att jag har en väldigt bra klass ändå. Kommer sakna dom när vi om 21 dagar går skilda vägar. Tror det är fler som insett det faktiskt, för jag tror aldrig klassen varit så samlad som den har varit idag. Det gör mig lycklig.

Nu börjar jag om

Jag har länge funderat över om jag ska börja blogga igen. Nu har jag startat en ny blogg och peppar för att jag ska hålla mig motiverad. Det känns som jag har mer roliga saker att skriva om nu är vad jag hade förut. Ska försöka hålla det till en vardagsblogg men kommer också att skriva av mig mycket om min träning. Mest för att jag själv ska ha någonting att gå tillbaka och kolla. 
 
Är det någonting som låter spännande, var fri att fortsätta läsa. Låter det tråkigt kvittar det för mig! Jag kommer att driva den för min egen skull.